Menu
Appetizers
OESTER | CITROEN & VINAIGRETTE
4.5
OESTER | BEURRE BLANC
4.5
OESTER | ASIAN | WARM
4.5
OESTER | TRIO | WISSELEND
12.5
VERSE SPRINGROLLS
8
OLIJVEN | GEMENGD | GEMARINEERD
5
GAMBAS AL AJILLO
12
PITTIGE BALLETJES
12
IBÉRICO HAM | VERS GESNEDEN
19
PALING ON TOAST
19
KAVIAAR & RÖSTI
25
Starters
ZEEBAARS | AVOCADO | APPEL | MIERIKSWORTEL
18
LANGOUSTINE | KRABSALADE | LIMOENBLAD | AARDAPPEL ESPUMA
22
STEAK TARTAAR | OESTERBLAD | CROSTINI | BELPER KNOLLE
19
BUIKSPEK | BIET | MOSTERD | AHORN LAK
19
TOMAAT | VIJG | AMANDEL | WATERMELOEN
16
Entremets
ASPERGE | FENEGRIEK | PADDENSTOELEN | ROOMIJS
18
HEILBOT | DOPERWTEN | TOMASU | KREEFTEN BEURRE BLANC
21
KALFSTONG | DUXELLES | ROZEMARIJN | CEVENNES UI
19
Mains
RUNDERLENDE | AUBERGINE | MADRAS | JUS DE VEAU
34
LAMSRUMP | ZWEZERIK | PISTACHE | THIJMJUS
30
PEULVRUCHTEN | MORILLES | DASLOOK | ARTISJOK
29
ZEEDUIVEL| GEMBER | LOTUSWORTEL | THAISE CURRY
32
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS - MARKET PRICE
Desserts
CHOCOLADE | HAZELNOOT | FRAMBOOS | CACAO
12
TARTE TATIN | APPEL & PEER | CREME SUISSE | BOERENJONGENS
12
PAVLOVA | AARDBEI | RABARBER | VLIERBLOESEM
12
KAAS | 5 STUKS | KLETZENBROOD | COMPOTE
18
Chefs Menu
4 COURSES
62,5
5 COURSES
72,5
6 COURSES
80
ADDITIONEEL KAASPLATEAU
18
WIJNARRANGEMENT
8,5
WATERSERVICE
4